Bli en partner

Operation Smile er en medisinsk hjelpeorganisasjon som gjennomfører gratis operasjoner på barn som blir født med leppe-kjeve-ganespalte. Som bedrift kan dere være med å gjøre en forskjell ved å gi en gave eller inngå et samarbeid. Sammen forandrer vi liv!

Partnerskap som gjør en forskjell

Barn som blir født med leppe-kjeve-ganespalte i land med dårlig økonomi blir ofte prioritert bort når landets lege- og helsesystemer ikke har nok ressurser. Uten behandling venter ofte et liv i utenforskap for disse barna. En operasjon er et relativt raskt og enkelt inngrep, og effekten er livslang.

Vi har et langsiktig og bærekraftig engasjement i landene der vi opererer. Der videreutdanner vi helsepersonell og styrker det lokale helsevesenet. Målet er at landene på sikt skal ha tilstrekkelig ressurser lokalt til å gjennomføre operasjonene uten vår hjelp. Vi forsker også videre for å komme nærmere svaret på spørsmålet om hvorfor gapet i samfunnet oppstår.

Et partnerskap med Operation Smile gir mange fordeler. I tillegg til å gi utsatte barn en ny fremtid, styrker du din merkevare og konkurransekraft, og viser at du er en bedrift med gode verdier. Vil du være med på å gjøre en forskjell sammen med oss? Vi kan skreddersy et tilbud som passer deg og din bedrift best.

Ta kontakt med Operation Smile Norge for en uforpliktende prat.

Kirsten Sartz

Administrativ Koordinator, Operation Smile Norge