Gi en gave

En gave fra din bedrift bidrar til å gi flere barn en helt ny fremtid. Å operere barn med leppe-kjeve-ganespalte kan koste så lite som 2 400 kroner.

Støtt arbeidet ved å overføre et valgfritt beløp til:

Kontonummer 1506 87 10917 (DNB Bank ASA)

Vipps til #797242 – Stiftelsen Operation Smile Norge

Eller gå til giverskjemaet her.

Livsviktig frivillig innsats

Hvert år blir 200 000 barn født i verden med leppe-, kjeve eller ganespalte. Noen ganger er ansiktsdeformitetene direkte livstruende og i andre tilfeller betyr tilstanden et liv i sosial isolasjon. Vår oppgave er å bruke frivillige helsearbeidere til å utføre operasjoner som gir barn og voksne mulighet til å leve et verdig liv.  

Det er frivillig innsats som gjør vår drift mulig. Takket være medisinske frivillige fra over 60 land og generøse donorer er vi i stand til hvert år å operere tusenvis av barn med leppe-kjeve-ganespalte.

Dette er det jeg gjør, og det jeg brenner for. Å hjelpe barn med misdannelser i ansiktet og kunne gi dem sjansen til et nytt liv. Hjemme er det selvfølgelig hjelp å få, men i disse landene er de mer utsatt, og det er det som driver meg til å fortsette å reise.

Malin Hakelius, plastisk kirurg fra Sverige, som har vært frivillig lege siden 2010

Vi er avhengige av ditt engasjement

Våre 5 000 medisinske frivillige fra hele verden jobber helt uten kompensasjon for arbeidet de utfører. Til tross for alle de frivillige er det kostnader i driften. Uten bidrag fra privatpersoner og bedrifter hadde vi ikke kunnet utføre noen oppdrag. Pengene din bedrift kan bidra med brukes blant annet til medisiner, kirurgisk utstyr og transport og overnattinger for våre frivillige. Takk for støtten! Det gjør at vi kan fortsette å hjelpe.

Langsiktige samarbeid

En forutsetning for Operation Smiles arbeid er langsiktige partnerskap med selskaper og bedrifter som deler vårt engasjement. Et samarbeid med Operation Smile engasjerer dine ansatte og styrker din merkevare overfor kunder, leverandører og andre interessenter.

Kontakt oss

Kirsten Sartz

Administrative Coordinator, Norge

E-post: kirsten.sartz@operationsmile.org.